KİM Webinar: Prof. Dr. Juliboy Eltezarov - "Büyük İpek Yolundaki Kültürlerarası İlişkilerin Aracı Olarak İpek ve Baharat"

Kültürlerarası İletişim Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Nisan ayı Webinarların ilki 3 Nisan Pazartesi günü saat 16.00'da gerçekleştirilecek.

Üniversitemizin 50. yılı kutlamaları kapsamında başlayan webinar serimizin üçüncü konuğu, Özbekistan Uluslararası Turizm Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Juliboy Eltezarov olacak. "Büyük İpek Yolundaki Kültürlerarası İlişkilerin Aracı Olarak İpek ve Baharat" başlıklı etkinliğin moderatörlüğünü Doç. Dr. Gülden Tüm üstlenecek.

Etkinlik herkese açık olup aşağıdaki linkten etkinlik saatinde giriş yapabilirsiniz.