Ç.Ü Kültürlerarası İletişim Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KİM) Açılışı

Binlerce uluslararası öğrenciyi barındıran Adana’da; kültürlerarası yakınlaşma, empati oluşturma, toplumsal barışı güvence altına almak ve misafir öğrencilerimizin huzur içinde eğitimlerini tamamlamaları amacıyla Türkiye’de örnek teşkil edecek uluslararası bir etkinlik gerçekleştirmeyi planlamaktayız.

Merkezimizin açılışını da yukarıda açıklanan çerçevede, işbirliği içinde olduğumuz paydaşlarımızın ve farklı ulusların temsilcilerinin bizi onurlandıracağı, farklı kültürlerden öğrencilerimizin kültürel; sözel, görsel, mutfak kültürü sunumlarını yapacakları bu uluslararası etkinlikte gerçekleştirmeyi arzuluyoruz.

21 Mart 2019  tarihinde Çukurova Üniversitesi, Kültürlerarası İletişim Çalışmaları Araştırma ve Uygulama merkezimizin açılışına ve uluslararası etkinliğimize katılmanız bizi onurlandıracaktır.