KİM Yeni Yönetimi İlk Dönem Toplantısını Gerçekleştirdi

Kültürlerarası İletişim Merkezi (KİM) yeni yönetimi, ilk gündem toplantısını 21 Ekim Cuma günü gerçekleştirdi. Merkez müdürü Prof. Dr. Muzaffer Sümbül'ün başkanlık ettiği toplantıya; Merkez Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Erdinç Ballı, yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Mehmet Cihan Yavuz, Doç. Dr. İlker Özdemir ve Doç. Dr. İsmail Sanberk, Merkez asistanı Arş. Gör. Dr. Batu Anadolu ve Merkez gönüllü öğrencileri katıldı.

Toplantıda ilk olarak merkezin önceki müdürü Prof. Dr. Seyfi Özgüzel'e teşekkürlerin iletildiği bir video çekimi yapıldı. Ardından toplantı gündemine geçilerek bugüne kadar yapılan çalışmaların kapsam ve nitelik bakımından  nasıl ileriye taşınabileceği konusunda görüşler paylaşıldı. Çalışmaların akademik etkinlikler düzenlenmesi, yurt dışı bağlantıların kurulması ve ortaklıkların geliştirilmesi, üniversite içinde yer alan topluluklarla ortak çalışmalar yapılması, Erasmus kapsamında öğrenci ve öğretim elemanı hareketliliğine yönelik seminerler düzenlenmesi ve yurt dışından gelen öğrenciler için danışma hizmeti verilmesi gibi başlıklar çerçevesinde sürdürülmesi ve bu hedeflerin raporlaştırılması kararı alındı. Çalışma ekibinin bu başlıklar çerçevesinde genişletilmesi ve gündem toplantılarının ayda bir kez yapılması hususunda ortak bir görüşe varıldı. İyi niyet ve başarı dilekleriyle toplantı sona erdi.

Fotoğraflar: Yağmur Aras