KİM Webinar: Doç. Dr. Apollinaria Avrutina - 25 yıllık Türk Edebiyatını Çevirme Deneyimleri

Kültürlerarası İletişim Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Haziran ayı Webinarlarının dördüncüsü 19 Haziran Pazartesi günü saat 16.00'da gerçekleştirilecek.

Üniversitemizin 50. yılı kutlamaları kapsamında başlayan webinar serimizin on ikinci konuğu,  Çağdaş Türkiye Araştırmaları ve Rus Türk İlişkileri Merkezi Müdürü ve St. Petersburg Devlet Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Apollinaria Avrutina olacak. "25 yıllık Türk Edebiyatını Çevirme Deneyimleri" başlıklı etkinliğin moderatörlüğünü Doç. Dr. Gülden Tüm üstlenecek.