KİM Webinar: Prof. Dr. Yousef M. I. Abu Amrieh - Arab Writers in Diaspora: A tale of Cross-Cultural Encounters

Kültürlerarası İletişim Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Temmuz ayı Webinarlarının ikincisi 10 Temmuz Pazartesi günü saat 17.00'da gerçekleştirilecek.

Üniversitemizin 50. yılı kutlamaları kapsamında başlayan webinar serimizin on dördüncü konuğu, Ürdün Üniversitesi öğretim üyesi  Prof. Dr. Yousef M. I. Abu Amrieh olacak. "Arab Writers in Diaspora: A tale of Cross-Cultural Encounters" başlıklı etkinliğin moderatörlüğünü Doç. Dr. Gülden Tüm üstlenecek.

İngilizce gerçekleştirilecek etkinlik herkese açık olup aşağıdaki linkten etkinlik saatinde giriş yapabilirsiniz.