KİM Webinar: Dr. Öğr. Üyesi Dilek Yumru - Kültürlerarası İletişim Kazaları (Litvanya Örneği)

Kültürlerarası İletişim Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Temmuz ayı Webinarlarının ilki 3 Temmuz Pazartesi günü saat 16.30'da gerçekleştirilecek.

Üniversitemizin 50. yılı kutlamaları kapsamında başlayan webinar serimizin on üçüncü konuğu,  Litvanya Vilnius Üniversitesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Dilek Yumru olacak. "Kültürlerarası İletişim Kazaları (Litvanya Örneği)" başlıklı etkinliğin moderatörlüğünü Doç. Dr. Gülden Tüm üstlenecek.

Türkçe gerçekleştirilecek etkinlik herkese açık olup aşağıdaki linkten etkinlik saatinde giriş yapabilirsiniz.

Etkinlik LİNK