KİM Webinar: Doç.Dr. Galina Miskiniene - Litvanya Tatarlarına Ait El Yazmalarında Türk Kaynakları: Tercüme Özellikleri ve Karşılaşılan Zorluklar

Kültürlerarası İletişim Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Temmuz ayı Webinarlarının beşincisi 24 Temmuz Pazartesi günü saat 16.30'da gerçekleştirilecek.

Üniversitemizin 50. yılı kutlamaları kapsamında başlayan webinar serimizin on yedinci konuğu,  Litvanya Vilnius Üniversitesi'nden Doç.Dr. Galina Miskiniene olacak. "Litvanya Tatarlarına Ait El Yazmalarında Türk Kaynakları: Tercüme Özellikleri ve Karşılaşılan Zorluklar" başlıklı etkinliğin moderatörlüğünü Doç. Dr. Gülden Tüm üstlenecek.