KİM Webinar: Dr. Öğr. Üyesi Bagdadul Mussa - Kültürlerarası İletişim ve Kelime Alışverişi: Türkçe, Kazakça ve Rusçada Arapça kökenli kelimeler

Kültürlerarası İletişim Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Temmuz ayı Webinarlarının  üçüncüsü 17 Temmuz Pazartesi günü saat 16.00'da gerçekleştirilecek.

Üniversitemizin 50. yılı kutlamaları kapsamında başlayan webinar serimizin on beşinci konuğu,  Ürdün Üniversitesi'nden Dr. Öğr. Üyesi  Bagdadul Mussa olacak. "Kültürlerarası İletişim ve Kelime Alışverişi: Türkçe, Kazakça ve Rusçada Arapça kökenli kelimeler" başlıklı etkinliğin moderatörlüğünü Doç. Dr. Gülden Tüm üstlenecek.