KİM Webinar: Prof. Dr. Yuu Kuribayashi - Türkçe ve Japoncada Kısa Dilsel İfadeler ve Kültür

Kültürlerarası İletişim Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Mayıs ayı Webinarlarının dördüncüsü 29 Mayıs Pazartesi günü saat 16.00'da gerçekleştirilecek.

Üniversitemizin 50. yılı kutlamaları kapsamında başlayan webinar serimizin sekizinci konuğu, Japonya Okayama Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yuu Kuribayashi olacak. "Türkçe ve Japoncada Kısa Dilsel İfadeler ve Kültür" başlıklı etkinliğin moderatörlüğünü Doç. Dr. Gülden Tüm üstlenecek.