KİM ve TÖMER Tanışma Çayı'nda Bir Araya Geldi

Kültürlerarası İletişim Merkezi Yönetim Kurulu ve gönüllüleri, 21 Kasım Pazartesi günü TÖMER'e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Düzenlenen Tanışma Çayı'na KİM Müdürü Prof. Dr. Muzaffer Sümbül, Müdür yardımcısı Doç. Dr. Erdinç Ballı, Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. İlker Özdemir, Doç. Dr. İsmail Sanberk ve Doç. Dr. Gülden Tüm'ün yanısıra Medya Sorumlusu Arş. Gör. Dr. Batu Anadolu ve gönüllü öğrenciler katıldı.

TÖMER Müdürü Öğr. Gör. Dr. Serhat Koçak ve öğretim elemanlarının ev sahipliğinde düzenlenen buluşmada geleceğe yönelik akademik ve kültürel etkinlikler planlandı. Bu bağlamda özellikle Çukurova Üniversitesi'nin 50. Yıl Kutlamaları'nda aktif bir rol izlenmesi benimsenerek yapılabilecek faaliyetler ve iş bölümü tartışıldı.

Haber: Batu Anadolu

Fotoğraflar: Yağmur Aras