KİM'den Yeni İşbirliği

Kültürlerarası İletişim Çalışmaları Merkezi (KİM), yeni dönemde Çukurova Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’yla (YADYO) iş birliğini güçlendirmek ve ortak projelere imza atmak için bir toplantı düzenledi.

TÖMER’de yapılan toplantıya KİM Müdürü Prof. Dr. Muzaffer Sümbül, müdür yardımcıları Doç. Dr. Erdinç Ballı ve Doç. Dr. Gülden Tüm, KİM Medya Sorumlusu Arş. Gör. Dr. Batu Anadolu, Çukurova Üniversitesi Pozantı Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Dr. Orhan Cengiz, TÖMER Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Pınar Alakuş, Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim elemanları Öğr. Gör. Sezer Alper Zereyalp, Öğr. Gör. Kamile Kandıralı, Öğr. Gör. Cemile Buğra ve Öğr. Gör. Neslihan Gündoğdu katıldı.

Toplantıda KİM öncülüğünde düzenlenecek etkinliklerde YADYO öğretim elemanlarının ve öğrencilerinin aktif rol alması, merkezin yönetmeliği ve amaçları doğrultusunda ortak araştırma ve kültürel etkinlik projelerine imza atılması konusunda fikir birliğine varıldı. Üniversite içerisinde bir yılbaşı partisinin düzenlenmesi, 50. Yıl etkinliklerinde ve Portakal Çiçeği Karnavalı organizasyonunda yer alınması amacıyla Yönetim Kurulu’na bağlı bir Merkez Kurulu’nun oluşturulması kararı alındı. Etkinlik toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Haber ve Fotoğraf: Batu Anadolu